Wij vertellen rake en unieke verhalen.

Wie zijn wij?

Scroll verder

Wij zijn Wendy Emma Merel Dagmar Resilience Storytelling

Resilience Storytelling is een mediabedrijf dat zich bezighoudt met het vertellen van zowel journalistieke als commerciële verhalen. In het dagelijks leven schrijven, filmen en fotograferen wij graag en dit kunnen we ook voor jou doen.

Resilience Storytelling staat voor veerkracht. Niet alleen voor ‘terugveren’, maar ook voor groeien. Dat hopen we te stimuleren in mensen door onze verhalen.

Het team achter Resilience Storytelling bestaat uit Emma, Merel, Dagmar en Wendy. Wij geloven dat iedereen een uniek verhaal met zich meedraagt en dat elk verhaal het waard is verteld te worden. Verhalen over moeite en veerkracht (= resilience) doen inzien dat je niet de enige bent die worstelt. Ze verbinden mensen. Misschien wel iemand in een klein plaatsje in Schotland met iemand in Rotterdam. Want we zitten eigenlijk allemaal hetzelfde in elkaar. En toch zijn we uniek.

Wij zijn vier jonge journalisten. Elk met eigen talenten, interesses, eigenaardigheden en een eigen verhaal.

Wendy Bouwman

Verhalenverteller
Fotografe
Meelevend
Creatief schrijfster
Hart voor human interest
Technisch brein

Wendy is gek op verhalen in alle vormen. Ze gaat nooit weg zonder een boek in haar tas en kijkt het liefst elke avond een film. Als ze niet aan het schrijven of zingen is, vind je haar wel op Facebook, tussen de paarden of film kijkend op de bank - steevast met een pak crackers binnen handbereik.

Merel de Klerk

Fotografe
Creatief schrijfster
Open minded
Enthousiast
Teamplayer
Taalkundig brein

Merel staat bekend om haar liefde voor chocolade en vele andere dingen, zoals schrijven en fotograferen. De plek waar je Merel het snelst zal vinden is op het korfbalveld, tussen de alpaca’s of - als ze nog zouden bestaan - bij een One Direction concert.

Dagmar Pasop

Creatief
Nieuwsgierig
Enthousiast
Vindingrijk
Videograaf
Hart voor human interest

Dagmar is de enthousiasteling van de groep. Ze is altijd positief en vrolijk. Als je bij haar thuis komt, moet je uitkijken dat je je niet aan één van haar vele cactussen prikt. Wanneer ze niet met haar neus in de boeken zit, is ze wel te vinden op AliExpress om telefoonhoesjes te bestellen.

Emma Casson

Fotografe
Creatief schrijfster
Zorgvuldig
Flexibel
Social media
Communicatief

Emma heeft een passie voor mode en fotografie. Als ze je op de foto zet, danst ze om je heen. Ze bloeit op van ontwerpers als Karl Lagerfeld en zangers als James TW. Ze is altijd aan het zingen en, niet te vergeten, heeft altijd, maar dan ook echt altijd lippenbalsem mee.

Ideeën die je werkelijkheid wil laten worden?

Werk met ons!